Harduer

Rjedhin specifikat e harduerit të OnePlus 6T

Publikuar , 26 Tetor 2018
0
Departamenti i kamerave në fund konfirmohet të jetë i njëjtë me OnePlus 6 dhe kjo nuk është domosdoshmërisht një gjë e mirë. Rjedhin specifikat e harduerit të OnePlus 6T

OnePlus 6T nuk është saktësisht telefoni më i fshehtë, pasi rrjedhja e informacionit gjatë kohëve të fundit kanë zbuluar gjithçka që duhet të dimë.

Megjithatë, fleta e specifikimeve që doli në Twitter mbush boshllëqet, konfirmon atë që ne kemi dyshuar tashmë dhe hedh dritë mbi disa detaje të vogla. Ja specifikimet e plota.

Shohim se modeli i ri është rreth 2mm më i gjatë se OnePlus 6, pak më i ngushtë dhe më i trashë, por në këmbim ofron më shumë bateri dhe ekran më të madh.

Departamenti i kamerave në fund konfirmohet të jetë i njëjtë me OnePlus 6 dhe kjo nuk është domosdoshmërisht një gjë e mirë.

OnePlus mund të ketë punuar shumë në optimizimin e softuerit, por duke pasur të njëjtat mjete për vendosjen e kamerës, ende nuk ka lente me telefoto ose me kënd të gjerë.

Kamera selfie merr një përplasje, megjithëse ka një hapje më të gjerë dhe rezolucion më të lartë se brezi i mëparshëm. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Pse duhet të përditësoni aplikacionin Twitter në Android menjëherë?