Harduer

Robot me “kokë e zemër” Samsung

Publikuar , 24 Dhjetor 2011
0
Robot me “kokë e zemër” Samsung

Kjo kompani ka zhvilluar një robot argëtues të quajtur Hug Chan, i cili në vend të kokës ka një tablet Samsung Galaxy Tab 10.1 dhe në zemër ka një Samsung Galaxy S II. Më poshtë në kuadër të këtij aritkulli mund të shikoni një video që demonstron atë që është zhvilluar nga Samsung ndërsa vlen të theksohet se fuqia e këtij roboti vjen nga vet fuqia e pajisjeve mobile.

“Me një Galaxy Tab 10.1 LTE për “fytyrë” dhe Galaxy SII LTE për “zemër”, Hug-chan ekskluzivisht shfrytëzon fuqinë procesorike të këtyre dy pajisjeve për të kërcyer, kënduar dhe natyrisht për të përqafuar” thuhet në njoftim të Samsung’ut.

Ju mund të gjeni detaje më shumë në lidhje me këtë robot Samsung, në Samsung Tomorrow

LEXO EDHE:  Nëse mendoni se 5G është e shpejtë, atë duhet të dini çfarë mendojnë hulumtuesit për 6G