Harduer

Robotët, të gatshëm për takimin e tyre virtual me audiencën

Publikuar , 25 Maj 2010
0
Robotët, të gatshëm për takimin e tyre virtual me audiencën

“Fokusimi i ngjarjes do të jetë autonomia, navigim dhe zgjidhjet mobile për robotë dhe sistemet inteligjente” tha Dan Kara, president i Robotics Trends.

“Takimi në Virtual Conference & Exposition, është online dhe pa pagesë për të marrë pjesë. Si i tillë, në të mund të marrin një audiencë e gjerë anembanë botës, dhe të cilët do të kenë rastin të përcjellin robotë dhe sisteme teknologjike inteligjente, në formë virtuale, në sallën e ekspozimit. Ata me këtë rast do të kenë mundësi të mësojnë teknologjitë më të fundit dhe të flasin drejtpërsëdrejti me përfaqësuesit e më shumë se 20 sponsorëve të eventit” tha ai.

Sipas Kara, shembuj të produkteve dhe teknologjive që do të prezantohen në event përfshijnë WAM Arm, Corbot, Explorer, Seekur, Robotiq Adaptive Gripper dhe Torc’s Hybrid Escape Drive-by-Wire Platform.

LEXO EDHE:  Kamera e Galaxy S11 do të zërë një hapësirë të konsiderueshme dhe Samsung ka një arsye të fortë