Harduer

Roku lanson Media Player Streaming HD të ri

Sep 23 2010
0 Shpërndarje
Roku lanson Media Player Streaming HD të ri

Së pari, Roku kishe lansuar HD e cila mbështeste videot HD në 720p, pastaj pajisja e radhës ishte Roku XD i cili ofronte mbështetje pajisjeve Full HD në 1080p dhe përmbanin rrjet të integruar.
Së fundi Roku nxorri në shitje nje XDS e cila gjithashtu ofronte mbështetje për videot HD Full në 1080p, model ky i cili përmbante një shirit dyfish me rrjet të teknologjisë.

“Klientët tani mund të blejnë një HD të aftë me një Rok-Player me rrjet për 40% më pak se sa çmimi i origjinalit të HD Player me rrjet që kushton 100$” , tha CEO i Rokut Anthony Wood, “ Ose, të themi në këtë mënyrë: për të krahasuar çmimet me dy disqe të rrezeve blu, një Rok Player ju sjell juve në dispozicion një akses të menjëhershëm në rrjet, me zgjedhje të pafund dhe argëtim.

Të gjithë lojtarët e rinj do të ofrojnë mbështetje për Netflix, dhe kërkesë për videot Amazon, MLB.TV, muzikë nga Pandora dhe gjithashtu do të ofrojë mbështetje për Facebook dhe Flickr.
Modeli bazë i Rokut HD do të dalë në treg me pakicë dhe do të kushtojë vetëm 60$, kurse edhe Rok HD do të shitet me pakicë por çmimi është 80$, kurse Rok XDS do të kushtojë 100$.

Lajmet e fundit>