Rreth nesh

PCWorld Albanian e botuar për herë të parë në Qershor 2008, është revistë për Teknologjinë e Informacionit dhe Komunikimit, sjellur në shqip nga ICTSmedia.
ICTSmedia me seli në Tiranë dhe zyrën përfaqësuese në Prishtinë, është shtëpi botuese në sektorin e ICT-së (Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit) dhe ka si aktivitet kryesor Botimin në shqip të Revistave të mirënjohura botërisht, hulumtim dhe punë kerkimore, organizimi i eventeve lidhur me problematikat dhe sfidat në sektorin ICT.
Si partnere e kompanisë lidere në publicistiken e teknologjisë dhe biznesit IDG (International Data Group), ICTSmedia sjell ne tregun shqitpar brandin e mirënjohur PCWorld.
ICTSmedia është gjithashtu botuese e brandeve Computerworld, CIO.al dhe Gameworld Albanian, sidhe themeluese e Albanian ICT Awards, konkurs mbarëkombetar që ka për qëllim nderimin dhe mirënjohjen e personaliteteve dhe individëve me kontribut të veçantë dhe të spikatur në sektorin e Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit.

Founding date: 2008

Awards
Albanian ICT Awards

ICTSlab
https://ictslab.com

Products
PCWorld Albanian
ComputerWorld Albanian
CIO Albanian
Facebookmania
ICT Business Catalogue

Kontakti:

Kosovë: +37744221022
Shqipëri: +355692223905

Lajmet e fundit>