Vëzhgim

Rritet numri i përdorusve të internetit nga celulari

Publikuar , 17 Mars 2009
0
Rritet numri i përdorusve të internetit nga celulari

altKompania Comscore ka dhënë prova se pajisjet e celularëve janë duke e pushtuar botën gjithnjë e më shumë. The metrics bën të ditur se numri i amerikanëve që e përdorin internetin përmes celularit është dyfishuar që nga viti i kaluar prej 10.8 milionë në 22.4 milionë.

Përdoruesi po u qasen të gjitha llojeve të përmbajtjeve që nga lajmet, informacionet e deri tek Facebook. Përveç nevojave të zakonshme, përdoruesit po i qasen gjithnjë e më shumë edhe aplikacioneve për celularë si ato për telefona të mençur (Smartphones), Android G1 dhe iPhone i Apple.

Ueb faqet me rrjete shoqëruese kanë shënuar rritjen më të madhe me 407 përqind të përdoruesve ditorë të pajisjeve telefonike. Sidoqoftë ueb faqet me përmbajtje lajmesh dhe informacionesh akoma mbeten më të popullarizuarat në botën e celularëve me 22.4 milionë përdorues në ditë.

 

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë

Lajmet e fundit>