Biznes

Rrjeti i telefonisë mobile IPKO gjatë termetit në Kosovë ka funksionuar pa probleme

Mar 10 2010
0 Shpërndarje
Rrjeti i telefonisë mobile IPKO gjatë termetit në Kosovë ka funksionuar pa probleme

IPKO njofton të gjithë konsumatorët e saj se rrjeti i telefonisë mobile IPKO është stabil. Të gjithë konsumatorët e telefonisë mobile IPKO mund të komunikojnë pa asnjë ndërprerje, dhe të përdorin të gjitha shërbimet të cilat ofrohen për konsumatorët.

Stafi i kompanisë telekomunikuese IPKO i siguron të gjithë konsumatorët e telefonisë mobile IPKO, se ata mund të përdorin të gjitha shërbimet e telefonisë mobile, në kualitetet të lartë sikur edhe ditëve të zakonshme.

Lajmet e fundit>