Analiza

Rrjeti social Pinterest është shumë më i rëndësishëm për biznesin tuaj sesa mendoni ju (Infografik)

Publikuar , 26 Prill 2015
Rrjeti social Pinterest është shumë më i rëndësishëm për biznesin tuaj sesa mendoni ju (Infografik)

PinterestPowerfulFeatPinterest duket të jetë rrjeti social të cilin shumë pak njerëz po e marrin seriozisht në konsideratë. Një pjesë e madhe e përdoruesve të internetit e injorojnë ndërsa pjesa tjetër nuk di ta shfrytëzojë. Aktualisht ky rrjet social është ndër ato platforma të cilat gjenerojnë trafik shumë të lartë, një mundësi të cilën bizneset por edhe individët po e humbasin.

Infografiku i mëposhtëm ofron të gjitha faktet dhe statistikat interesante që tregojnë sesa i fuqishëm është ky rrjet social. Nëse aktualisht nuk keni një angazhim në këtë rrjet social, ky infografik me padyshim do ju bëjë të ndërroni mendje dhe perceptim për Pinterest. (PCWorld Albanian)

pinterest-infographic-final-05

LEXO EDHE:  Facebook po punon në një aplikacion të ri