Harduer

Samsung Galaxy II do të marrë ICS më 10 mars

Publikuar , 09 Mars 2012
0
Samsung Galaxy II do të marrë ICS më 10 mars

Sipas lajmeve, ne mund të presim të shohim Face Unlock, Android Beam dhe përdorimi i të dhënave, multitasking dhe disa aplikacione do të përmirësohen. Është e sigurt që kjo paraqet vetëm llojin e majës së akullnajës. Faqja tregon hollësi që për shkak të “veçorisë ICS OS”, Flash dhe Bluetooth 3.0 HS nuk do të mbështeten.

Përditësimi do të vijë tek bartësit individualë dhe llojet e tyre të posaçme të GSII, pas një numri të madh të testimeve, por të paktën kjo nënkupton që ICS zyrtarisht është duke u lëshuar për lëkurat e veçanta.

Nëse ju do të paketoni një GT-I9100, sigurohuni që të klikoni këtu për t’i parë hollësitë për të parë një varg udhëzimesh./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Kjo orë inteligjente ka një avantazh të madh ndaj rivalëve