Harduer

Samsung Galaxy S21 po shitet çmendurisht

Nga: PCWorld
Publikuar , 22 Mars 2021
Të dhënat vinë nga Strategy Analytics që zbulon se pavarësisht se linja Galaxy S21 po shitet mirë, 40% e shitjeve kanë qenë Galaxy S21 Ultra. Samsung Galaxy S21 po shitet çmendurisht

Samsung nuk ka arritur as ti afrohet shitjeve synuara me Galaxy S20. Edhe pse ishte një smartfon fantastik, çmimi i lartë dhe pandemia e bënë blerjen e tij të paarsyeshme për shumë përdorues.

Gjërat kanë ndryshuar në 12 muajt e fundit dhe njerëzit po nxitojnë për të blerë një Galaxy S21 sot. Në fakt kompania ka shitur tre herë më shumë Galaxy S21 sesa Galaxy S20 në muajin e parë të tij.

Të dhënat vinë nga Strategy Analytics që zbulon se pavarësisht se linja Galaxy S21 po shitet mirë, 40% e shitjeve kanë qenë Galaxy S21 Ultra.

Mbi të gjitha ky trend tregon se njerëzit nuk kanë frikë më të shpenzojnë para në një smartfon si një vit më parë. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Teknologjia e re e kamerave për smartfonët Samsung do të bëjë diferencë të madhe