Analiza

Samsung Galaxy S4 përballë iPhone 5, HTC One dhe Nokia Lumia 920

Mar 15 2013
0 Shpërndarje
Samsung Galaxy S4 përballë iPhone 5, HTC One dhe Nokia Lumia 920

Me lançimin e Galaxy S4 ndoshta një pjesë e madhe e njerëzve kanë filluar të mendojnë se ku ndryshon ky model i ri nga smartfonët më të avancuar në treg si iPhone 5, HTC One dhe Nokia Lumia 920.

Në këtë artikull do t’ju paraqesim krahasimet në formë tabelare. Do t’ju bien menjëherë në sy ekrani i madh i S4, procesori më i shpejtë, kamera me rezolucion të lartë dhe bateria më e fuqishme.

iPhone 5 i Apple është smartfoni që mbetet më prapa konkurrentëve të tjerë përsa i përket specifikimeve. (PCWorld Albanian)

Krahasimi i smartphone-ve

Lajmet e fundit>