Harduer

Samsung magjeps me versionin e ri blej një dhe merr një falas

Publikuar , 08 Shtator 2010
0
Samsung magjeps me versionin e ri blej një dhe merr një falas

Po pra kjo është dita me fat e jona, pasi që Samsung në faqet e  tij online debutoi me telefonin mobil të ri të quajtur si “sweetens” i cili i fasionoi të gjithë me arritjen e lartë që kishte ky telefon.
Kur të blesh një Samsung të tillë në faqet zyrtare të Samsung të jepet mundësia që të marrësh edhe një tjetër falas.

E pra Hardware do të jetë i lirë, mirëpo juve ju duhen angazhime dy vjeçare me këta dy telefona pasi që duhet të keni një plan mujor me të dhëna prej 29.99$ për copë.
Mirëpo ende është një version i mrekullueshëm i bërë për ne që nga hedhja në treg e celularëve webOS Palms me një PixiPlus falas.

Ju gjithashtu duhet të mbani në mend se shpenzimi fillestar i juaj  këtu është mjaft i lartë 400$, me dy vlera të ndara në 100 $ për e-mail duke e çuar koston poshtë. Pra, është e lirë në kuptimin në para, por ndoshta jo pa dhimbje koke.

LEXO EDHE:  Studimi tregon se Apple Watch mund të identifikojë sëmundjet e zemrës