Lajmet

Samsung përditëson modelet e vjetra Galaxy Watch

Nga: PCWorld
Publikuar , 15 Nëntor 2021
Përditësimi tani është i disponueshëm në Galaxy Watch 3 dhe Active 2 ndërsa ende për modelet e tjera. Samsung përditëson modelet e vjetra Galaxy Watch

Së bashku me debutimin e One UI 4.0, Samsung zbuloi softuerin më të ri për orët inteligjente Galaxy Watch që sjell veçoritë më të fundit të Watch 4 në modelet e vjetra.

Përdoruesit e Galaxy Watch, Watch Active, Watch Active 2 dhe Watch 3 do të përfitojnë përditësimin e ri. Me Galaxy Watch 4 Samsung prezantoi Fall Detection me më shumë nivele ndjeshmërie dhe opsionin për tu aktivizuar edhe nëse nuk po lëvizni.

Gjithashtu dërgon paralajmërime SOS në kontaktet e aprovuara. Përditësimi tani është i disponueshëm në Galaxy Watch 3 dhe Active 2 ndërsa ende për modelet e tjera.

Të gjithë përdoruesit do të marrin 10 dizajne të re lançuar me Galaxy Watch 4. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Një prej funksioneve produktive të Windows 11 do të hapet për zhvilluesit