Lajmet

Samsung SGH-M200

Publikuar , 16 Mars 2009
0
Samsung SGH-M200

Telefoni celular Samsung SGH-M200 është kompaktibël me GSM Quadband,GPRS, EDGE dhe WAP. Ekrani 1.8 inç LCD ka deri në 262 144 ngjyra dhe rezolucion 176 me 220 piksel. Ka një kamera 1.3 Megapiksel, media player dhe radio FM. Kapaciteti i memories prej 32 MB, mund të shtohet përmes portit microSD me memory card. Është i pajisur me port USB dhe Bluetooth.

Karakteristikat kryesore Samsung SGH-M200 – specifikimet
Rrjeti – GSM Quad-band, i përshtatshëm për roming në gjithë botën (850/900/1800/1900MHz)
Te dhënat/Data – GPRS
Madhësia / Dimensionet – 108 x 46 x 13 mm
Pesha – 2.96 oz (84 g)
•Bateria – Li – Ion, 800 mAh
Biseda – 4.3 orë (258 min) kohë bisedë 433 orë (18 ditë) në gjendje Standby
•Ekrani kryesor -128 x 160 piksel 65 536 ngjyra, TFT
•Kamera – 1.3 megapiksel
•Video – Po
•Tiparet – Digital zoom, Mirror, Multi shot ,Multimedia, Video Player, MPEG4, 3GPP, H.263,H.264, Music Player, MP3, AAC, AAC+, eAAC+,WMA, Radio FM, Radio FM
Memorja
Memoria e jashtme – microSD•Memoria e telefonit – 20 MB
•Lidhjet – Interneti WAP 2.0, US B 2.0, Bluetooth,
2.0, Stereo Bluetooth
•Tiparet tjera – Adresari, Përkrahje për thirrjet në grup, kapaciteti 500 emra, me disa numra për çdo kontakt, foto ID, Zile ID, PIM, Alarm, Kalendar, Kalkulator, TO-DO, Stopwatch, orët e botës, Konvertues, Incizim, Altoparlant, e-mail IMAP/POP3/SMTPAnët pozitive
1. Telefoni mobil Samsung SGH M200 është Quad Band dhe punon në rrjetin 2g .
2. Dizajni është shumë perfekt dhe shumë i përshtatshëm për dorën. Dimensionet janë 107.6 x 45.6 x 12.9 mm dhe është shumë i lehtë.
3. Dizajni është shumë i rehatshëm dhe unik në këtë model dhe i tejkalon shumë konkurrentët e tij.
4. Tastiera është shumë e rehatshme dhe e thjeshtë për t’u përdorur. Butonat janë vendosur me elegancë dhe përpikmëri në të djathtë dhe në të majtë të ekranit qendror TFT
5. Ndriçimi i tastierës është shumë i mirë dhe butonat alfanumerikë janë shumë të këndshëm.
6. Music Player është i pajisur për formatin muzikor “MP3/e-AAC+/WMA “
7. Kamera është 1.3 MP, me 1280 x 1.24 piksels dhe mund të regjistrojë video në formatin MPEG4.8. Telefoni mobil SGH M200 është i pajisur me memorie 20MB dhe shtesë mund të vendoset karta 1 ose 2GB, varësisht nga dëshira juaj
9. FM me radio incizim
10. Lidhshmeria bëhet përmes GPRS dhe transferi i të dhënave është SCSD.
11. Ekrani është i teknologjisë së fundit dhe ka 128 x 160 piksels, 1.9 inç, gjë që është shumë e mirë për klasën në të cilën është ky telefon
12. Lidhjet Wireless janë të mira dhe të pajisura me bluetooth V2.0, me A2DP
13. Butoni navigues 4 kanalesh D Pad, është shumë i përshtatshëm i këndshëm për t’u punuar
14. Bateria Standarde është Li-ion
15. Ka edhe US B për lidhje me PC
16. Aksesorë të tjerë janë Organizer,T9 Text, SMS, MMS, Email
17. Profilet janë shumë të përshtatshme, si edhe në modelet e tjera të Samsung, si Outdoor, Meeting, General/ Normal, A2DP, etj
18. Ka të instaluar temat dhe zilet
19. Çmimi është shumë i volitshëm
20. Menyja dhe manuali i përdorimit edhe në gjuhën shqipe (për herë të parë në trojet mbarëshqiptare, me softuer dhe programe të zhvilluara në laboratorët më modernë të Samsung Mobile.

LEXO EDHE:  Policia Gjermane ka më shumë kontroll sesa duhet mbi të dhënat e qytetarëve


Të meta

1.
Ekrani shumë i mirë, por gjatë reflektimit të diellit nuk shihet mirë
2. Kufjet punojnë vetëm për telefonatat dhe zilet
3.
Nuk ka EDGE
4.
Bateria është mirë në standby, por në telefonatë është rreth 2 orë.
5
. Kamera është e mire, por mund të kishte edhe më shumë piksel, megjithatë është e teknologjisë së fundit.        
6.
Muzika është shumë e mirë por nuk ka shumë volum
7. Vetëm 3 prapavija të instaluara dhe personalizimi nuk mund të bëhet.