Biznes

Samsung Upgrade ju shpërblen me 300 dollarë për smartfonin e vjetër

Publikuar , 11 Gusht 2012
0
Samsung Upgrade ju shpërblen me 300 dollarë për smartfonin e vjetër

Tani Samsung është duke u ofruar njerëzve të cilët blejnë një smartfon të ri të ndërtuar nga ndërmarrja e tyre një rrugë të drejtpërdrejt për të marrë një shpërblim nga hardueri i tyre.

Kjo ndërmarrje lëshoi Ueb faqen e re Samsung Upgrade dhe do t’i shpërblej konsumatorët me 300 dollarë për smartfonin e tyre të vjetër.

Procesi është i thjeshtë. Shkoni tek faqja Samsung Upgrade dhe plotësojeni një formular online ku ju zgjidhni se cilin lloj smartfoni e posedoni për momentin. Po, edhe pajisjet me iOS, BlackBerry dhe Windows Phone janë të listuara.

Pastaj ju i tregoni faqes nëse pajisja është duke punuar mirë dhe faqja pastaj paraqet një citim. Pasi ta blini një telefon të ri Samsung, ju e dërgoni telefonin tuaj të vjetër brenda 30 ditëve. Pas kësaj, ju duhet të merrni një citim për paratë që ju janë dhënë për telefonin e vjetër nga Ueb faqja.

Pajisjet për të cilat Samsung ofron para janë:

o OG DROID – $0

o DROID 2/Global – $20

o DROID 3 – $60

o DROID 4 – $165

o BIONIC – $85

o RAZR – $140

o RAZR MAXX – $200

o DROID X – $20

o DROID X2 – $45

o Galaxy Nexus – $130

o DROID Charge – $50

o Thunderbolt – $40

o Incredible – $35

o Incredible 2 – $75

o Lucid – $100

o iPhone 4S 16GB – $210

Njerëzit që tashmë kanë blerë smartfonë të ri të Samsungut poashtu mund të marrin pjesë ende, nëse ata ende kanë vërtetimin për blerjen e pajisjes.

Samsung ofron gjithashtu një proces të ndarë për njerëzit të cilët mund të kenë gjashtë ose më tepër smartfonë të vjetër një rrugë për të marrë një shpërblim.

LEXO EDHE:  Reforma e të drejtave të autorit me në shënjestër Facebook dhe Google pret miratimin javën e ardhshme

Kjo gjë të cilën është duke e bërë Samsung paraqet një gjë të rrallë që një ndërmarrje e smartfonëve të lëshonte një përpjekje të tillë. (PCWorld Albanian)

Tags >

samsung
Lajmet e fundit>