Harduer

Samsung Galaxy S Smartphone Android për femra

Publikuar , 21 Shtator 2010
0
Samsung Galaxy S Smartphone Android për femra

Samsung Galaxy S, është lansimi i radhës i kompanisë Samsung i cili është i emërtuar në këtë mënyrë pasi që është sugjeruar që tu takon femrave, edhe pse aksesorët që vijnë me të janë pakëz të çuditshme.

Në vend të marrjes së disa aksesoreve të smartphonëve në Galxy S Femëror, Samsung është duke e shitur këtë telefon së bashku me disa kremra të duarve Aveda, e shtrohet pyetja pse?
Nuk ka ide askush pse Samsung e bënë këtë?

Samsung Galaxy S Femëror ka të njëjtat specifika me standardet e Galaxy S, por dallimi qëndron në atë se ky vjen me ngjyrën e pembe dhe me 4GB mikroSD kartë.
Samsung Galaxy S Femëror vjen me 2.1 Android, i cili përmban procesor 1GHZ dhe me një ekran 4 inch Super AMOLED WVGA me një rezolucion prej 800 x 480 piksel.
Ky Samsung gjithashtu vjen me një kamerë 5 megapiksel, me një qendër sociale të paraqitjeve të përdoruesv, A-GPS, Bluetooth 3.0, 2.0 USB, 802.11b/g/n WiFi të integruar dhe një mikroSD kartë e cila mund të merr deri në 32 karta.

LEXO EDHE:  Huawei injoron ndikimin e sanksioneve amerikane, fillon bisedimet me Google

Lajmet e fundit>