Harduer

Samsung Galaxy Tab do të kushtojë 599£ në Britani të Madhe

Sep 22 2010
0 Shpërndarje
Samsung Galaxy Tab do të kushtojë 599£ në Britani të Madhe

Amazoni i Britanisë së Madhe duket se vetëm po i ndryshon çmimet e Samsung Galaxy Tab në mënyrë të rregullt, çmimi filloi me 799£ para disa javëve, dhe më vonë pati një rënie në 680£, tani Amazoni ka reduktuar çmimin përsëri në £599.

Amazon ende janë duke e rekomanduar çmimin me pakicë të Samsung Galaxy Tab për £799, dhe ata janë në prag të shfaqjes së datës lansuese e cila pritet të jetë 1 nëntori i këtij viti.
Ne kemi parë një varg ndryshimesh të çmimeve botuar në uebsite të ndryshme, dhe shpresojmë që Samsung të realizojë dhe të shfaqë çmimin zyrtar për këtë Samsung Galaxy Tab së shpejti.

Samsung Galaxy Tab përmban një ekran me prekje prej 7 inch WSVGA dhe gjithashtu vjen edhe me Android 2.2 Froyo, dhe me funksione të plota të telefonit, siq është kabllo për të pranuar dhe për të bëre thirrje me video plus SMS, MMS dhe E-mail.
Gjithashtu ka një kamerë të pasme me 3 megapiksel për të bërë foto, dhe një VGA video kamerë e cila gjendet në pjesëm e përparme për të bërë video thirrje.

GALAXY Tab do të përmbajë një numër të bërë nga shërbimi Google, i cili përfshin Google Navigacionin , Google- të Googles dhe Vendet e Googles, dhe një GPS.

Lajmet e fundit>