Harduer

SanDisk paraqet SSD 64GB me madhësi të pullës postare

Aug 18 2010
0 Shpërndarje
SanDisk paraqet SSD 64GB me madhësi të pullës postare

SandDisk iSSD është dizajnuar në mënyrë specifike për platforma mobile të përdorimit dhe ofrohet në madhësitë që fillojnë prej 4GB dhe shkojnë deri në 64GB.

”Kategoria e re për SSD të ngulitura do të duhej t’iu mundësojë OEM-ve të prodhojnë tablet dhe laptop me kombinim të paparë të faktorëve të hollë dhe të lehtë të formave dhe gjithashtu me performancë të shpejtë” tha Doron Myersdorf, drejtor i lartë pranë sektorit të marketingut të SSD, në kompaninë SanDisk.

SanDisk iSSD ofron lexim në shpejtësi 160MB/sek dhe 100MB/sek në shkrim, për reagim më të shpejtë të sistemit.

Me asnjë që nuk lëviz, SSD-ja i vogël është i dizajnuar në mënyrë specifike që të sjellë qëndrueshmëri të nevojshme të nevojitur nga pajisjet portabile që kohë pas kohe mund të bien nga duart në tokë, e të cilat janë celularët apo tablet kompjuterët. /pcworld.al

Lajmet e fundit>