Softuer

ScreenToaster: Ruajtje e punës në ekran, online

Publikuar , 24 Korrik 2009
0
ScreenToaster: Ruajtje e punës në ekran, online

Regjistrohuni në faqen e ScreenToaster, shtypni ALT-S dhe filloni të regjistroni. Pasi të keni mbaruar regjistrimin, mund të shtoni shpjegimet. Pastaj mund të ngarkoni videon te serverët e ScreenToaster, në YouTube ose mund ta shkarkoni si skedar AVI apo MOV.

Më shumë info në http://www.Screentoaster.com

LEXO EDHE:  Vitin e kaluar Apple u dha zhvilluesve të aplikacioneve 35 miliardë dollarë