Softuer

Së shpejti VLC për Android

Publikuar , 02 Shkurt 2011
Së shpejti VLC për Android

Përdoruesit e Android do të mund të pyetnin se kur do të ishin në gjendje ta përdornin këtë softuer. Sipas GigaOM, i cili foli me zhvilluesin kryesor në VLC, Jean Baptiste, lëshimi i versionit VLC për Android do të ndodhë pas disa javëve.

Skuadra ka qenë duke punuar për lëshuesin VLC për Android për muaj të tërë dhe projekti është duke zgjatur shumë, për shkak të një fakti të vetëm një fakti të thjeshtë – libraritë e prodhimeve multimediale të Androidit janë në Java.

Por aplikacioni nuk do të kërkojë më shumë kohë, pasi që Google së fundi përditësoi NDK-n për Android që e bën të mundshme shkruarjen e kodeve për aplikacionet në Android.

Gjëja e cila mund të shtyejë lëshimin e aplikacionit është çështja e pafat e copëzimit të pajisjes. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Discord ka injoruar përdoruesit Android prej kohësh por jo më