Analiza

Shërbimet e Printimit të Menaxhuar e bëjnë HP-në një lider të fuqishëm

Publikuar , 05 Maj 2010
0
Shërbimet e Printimit të Menaxhuar e bëjnë HP-në një lider të fuqishëm

IDC, një ofrues lider i këshillimeve dhe hulumtimeve në lidhje me IT, ka bërë një studim të pavarur dhe ka gjetur se HP Managed Print Services(MSP – Shërbimet e Printimit të Menaxhua) fituan rezultatet më të larta në terme të portofolit të përgjithshëm të tanishëm dhe drejtimin strategjik.

Studimi i IDC-së ka gjetur se HP ka shkëlqyer me shërbime kualitative dhe ka marrë një numër shumë të madh të kontratave MPS. IDC ka deklaruar se HP ka vërtetuar një shteg të trajnimit rekord dhe vendosjes efikas të organizimit të madh, dhe të shitjes së drejtpërdrejtë.

“Konsumatorët ende janë duke kërkuar forma për të reduktuar kostot, për të ruajtur resurset dhe për të drejtuar rrjedhjen e punëve” tha JOhn Johasky, zëvendës president dhe menaxher i përgjithshëm, pranë Managed Enterprise Solutions, Imaging and Printing Group, HP. “HP ofron tregun me shërbime inteligjente që i mundësojnë konsumatorit të jetë më strategjik rreth imazheve dhe printimit”.

Sipas IDC, fuqia e HP-së dhe dallimet kyçe prej të tjerëve, qëndron në aftësinë e saj për të sjellë zgjidhje të fokusuara dhe efektive në të dy drejtimet, edhe kanalet direkte dhe kanalet indirekt.

Studimi ka gjetur se portofoli i HP-së, shitjet, marketingu dhe strategjitë e shërbimeve të konsumatorëve si dhe aftësitë e ekzekutimit ishin veçanërisht të fuqishme.

“Organizatat kuptojnë vlerën që mund të arrijnë përmes shërbimeve të menaxhuara të printimit dhe strategjia MSP e HP-së si dhe ofrimet e shërbimeve demonstrojnë një bashkëveprim të theksuar me nevojat e konsumatorëve dhe sjelljen e kërkesave të duhura sipas studimit tonë më të fundut” tha Michael Orasin, menaxher hulumtues, Document Solutions, IDC.

Portofoli i gjerë i HP-së me produkte, shërbime dhe zgjidhje për organizata të çfarëdo madhësie, në kombinim me ekspertizën e saj IT, lidershipin e rrjetit të menaxhimit të printimit dhe arritja globale, ndihmon konsumatorët të transformojnë proceset e biznesit dhe të shkurtojnë kostot.

LEXO EDHE:  Aplikacionet dhe lojërat më të mira për iPhone dhe iPad për 2019