Softuer

Shërbimi muzikor i Facebook, me 22 shtator

Publikuar , 01 Shtator 2011
0
Shërbimi muzikor i Facebook, me 22 shtator

Ka pasur thashetheme se Spotify është përfshirë në shërbimin muzikor të Facebook, dhe tani duket se kompani tjera janë gjithashtu të interesuara në këtë shërbim, që sipas të gjitha gjasave mund të jenë kompanitë si Rdio dhe MOG.

Në aspektin e asaj sesi do të duket e si do të funksionojë Facebook Music ende dihet shumë pak, por ka fjalë se mund të jetë një shërbim për transmetim të muzikës, për të shkarkuar muzikë apo edhe kombinim i të dyja. 

Por derisa të paraqitet në treg ne do të jemi aty për t’ju njoftuar për çdo risi. /pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Apple Maps mëson nga Google Maps

Lajmet e fundit>