Blog

Shërbimi SEO

Publikuar , 14 Tetor 2011
0
Shërbimi SEO

SEO (search engine optimization) është një proçes i vështirë dhe përvec kohës që nevojitet për analizimin e faqes së internetit duhen dhe dije të shumta rreth zhvillimit të motorrëve kërkues. Firmat gjigande si google, yahoo, bing ndrrojne herë pas here procedurën e mënyrës së funksionimit të robotëve që lexojnë permbajtjen e nje faqe interneti dhe për ketë arsye një specialist i SEO duhet që te jete i informuar mire për ndryshimet e tyre.

Me shërbimin SEO , i interesuari për shërbimet ose produktet e firmes suaj , nuk do të ketë nevojë të kërkoj shumë në internet për tju gjetur sepse faqe juaj do jetë ndër të parat qe do shfaqen në rezulatatet e kërkimit. Nga provat e deri tanishme rezulton se SEO është mënyra më efektive për marketing sepse faqe juaj do shfaqet vetëm në rastet kur i interesuari kërkon për shërbimet/produktet që ju ofroni. Motorri më i fuqishëm për kërkim është GOOGLE, dhe pikërisht për këte motor bëhët konkurence e fortë e faqeve që kane permajtje të njëjtë.

Eshtë e rëndësishme që faqe e internetit të nje firme/bisnesi të gjëndet ndër rezultatet e para të shfaqura në motorrët e kërkimit , kjo favorizon biznesin tuaj për të qënë më pran të interesuarëve ( klientëve të mundëshm). Cilat janë përmirësimet që nevojiten? Përmirësimi i tekstit të faqes,

Përmirësimi i kodimit të faqes(Titulli, etiketat, përshikrmi) Cilat janë teknikat për SEO? Teknikat e SEO janë: Social network,backlink generator,directory submission,article submission Sa kohë nevojitet për të arritur një rrezultat të mirë ne SEO? Koha që nevojitet për një arritje të mirë nuk përcaktohet me parë analimit të faqes. Për një faqe të biznesi nevojiten nga 3 muaj deri në 7 muaj , kjo varet përherë nga numri i faqeve ‘kundërshtare’ që ofrojnë të njëjtat produkte apo shërbime me ju. Strategjitë që duhet të ndiqen duhet që përhere të ekzekutohen sipas rregullave të Google. Burimi: http://nipastudio.com/

LEXO EDHE:  Pas orës 10 të mbrëmjes nuk ka lojëra për 18 vjeçarët në Kinë

Tags >

SEO