Softuer

Shfaqet video e re me pamje nga Lord of The Rings: War of the North

Publikuar , 19 Nëntor 2010
0
Shfaqet video e re me pamje nga Lord of The Rings: War of the North

Në lojën e re lojtarët do të kenë mundësi, ashtu siç është pritur që të hulumtojnë tokat e shkreta të Veriut që nuk janë mbuluar aq shumë sa duhet sa nga filmat e as nga librat. Me elemente të reja të tregimit dhe me karaktere të reja, krijuesit e lojës synojnë që sërish të ngjallin entuziazmin e “Mbretit të Unazës” tek secili gejmerë.

Brenda lojës ju do të keni mundësi që të përpunoni karakterin sipas dëshirës, të avanconi armët dhe bashkësinë e aftësive që ka karakteri juaj, të vendosni veçoritë speciale që i përshtaten atij, etj. Gjithashtu është përmendur edhe një co-op mode që do t’ju mundësojë lojtarëve që të luajnë me dy miq të tyre dhe që të formojnë një fellowship (grup). 

LEXO EDHE:  Çfarë do të thotë bllokimi i Android për përdoruesit e telefonëve Huawei?

Lajmet e fundit>