Lajmet

Shfletuesi Dolphin sjell një dizajn të ri

Nov 20 2013
0 Shpërndarje
Shfletuesi Dolphin sjell një dizajn të ri

DolphinDolphin, i cili është njëri nga shfletuesit më të mirë për Android, është përditësuar me mundësinë për të rregulluar dizajnin e shfletuesit, rikthimin e “mostrës” së natës dhe një fjalëkalim të fuqishëm.

“Mostra” e natës në veçanti ishte një veçori e përkrahur e cila ishte larguar, por tani është kthyer në formë të një shtojce.

Derisa jeni duke hulumtuar dyqanin e uebit të Dolphin, mund të gjeni pamje për të ndryshuar dukjen e shfletuesit.

Në fund, mund të krijoni një fjalëkalim të fuqishëm për t’iu qasur të gjitha fjalëkalimeve tjera që i keni ruajtur brenda shfletuesit.

Dolphin Browser (PCWorld Albanian)

Tags >

shfletues
Lajmet e fundit>