Ja se si

Shikoni nëse disku juaj ka ndonjë error

Aug 15 2011
0 Shpërndarje
Shikoni nëse disku juaj ka ndonjë error

Shkoni tek tabi Tools dhe klikoni butonin “Check Now” nën kontrollimin e errorëve, që është e paraqitur si Error checking. Zgjedhni “Scan for and attempt recovery of bad sectors” për ta kryer një kontrollim të diskut.

Nëse ndonjëherë keni dashur të pyetni për tërësinë e diskut tuaj, ju mund ta provoni softuerin HDDScan.

HDDScan është një vegël falas që mundëson kontrollimin e diskut dhe paraqet më pastaj informacione diagnostifikuese të tërë diskut. Programi mund të testojë disqet nëse ka ndonjë sektor të “keq”, të tregojë tipare S.M.A.R.T. dhe të ndryshojë parametrat e hard diskut si AAM, APM etj. Kjo vegël edhe mund të vëzhgojë temperaturën e hard diskut dhe të fillojë një etapë read/write benchmark.

HDDScan vjen me një sërë funksionesh të tjerë, kështu që, nëse jeni të interesuar në mbajtjen e analizave të thella në diskun tuaj si benchmarking, HDDScan mund t’i përballojë ato./pcworldalbanian

Tags >

HDD
Lajmet e fundit>