Vëzhgim

Shikoni peshkaqenët nga shtëpia juaj

Publikuar , 18 Qershor 2011
0
Shikoni peshkaqenët nga shtëpia juaj

Discovery Channel, së bashku me Georgia Aquarium, në Atlanta, bashkëpunuan për të vendosur një transmetim të drejtpërdrejtë të pamjeve në ekspozitën e “udhëtuesit oqeanor”.

Akuariumi përmban 6.3 milionë gallona me ujë të detit, ku një gallon është 3.79 litra, që paraqet sasinë e mjaftueshme të ujit për t’i mbushur nëntë pishina e gjysmë olimpike të notimit. Kjo është si një shtëpi e shtatë llojeve të peshkaqenëve, por, gjithashtu, edhe disa lloje të peshqëve dhe katër manta rays, që paraqesin katër individët e vetëm që jetojnë në një akuarium në Shtetet e Bashkuara

Megjithëse peshkaqenët njihen si krijesa të shpejta dhe të dhunshme, ata në akuarium duken të qetë dhe të zbutur. Klikoni këtu për ta parë këtë akuarium./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  iPhone SE: Çfarë mund të kërkojmë më shumë nga një iPhone low-cost