Vëzhgim

Shikoni rifillimet e kompjuterëve të mëparshëm

Publikuar , 14 Janar 2012
0
Shikoni rifillimet e kompjuterëve të mëparshëm

Kur ju hyni në faqe, ju do të shihni butona për rifillim për sisteme të ndryshme operative. Këta butona në fakt funksionojnë. Nëse klikoni në ndonjërin prej tyre, uebfaqja do të paraqes procesin e rifillimit pikërisht siç paraqitej në ditët e kaluara. Kush do ta mendonte shikimi i këtyre pamjeve do të ishte aq argëtues?

Veçoritë e kësaj faqeje:

-Ofrona butona për rifillim nga të gjitha llojet e kompjuterëve.

-Apple, Amiga dhe Windows paraqiten mjaft mirë.

-Butonat funksionojnë në shfletuesin tuaj.

-Do të shihni dukurinë e plotë të rifillimit sikur të ishte në kohën e vet

-Dëgjohen po ata tinguj në sistemet përkatëse.

Klikoni këtu për ta vizituar këtë uebfaqe./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë