Analiza

Shikoni se çfarë ndodhë në internet çdo sekondë, orë dhe ditë (Infografik)

Mar 4 2013
0 Shpërndarje
Shikoni se çfarë ndodhë në internet çdo sekondë, orë dhe ditë (Infografik)

internet.Gati 2,5 miliardë përdorues të internetit për çdo ditë shfletojnë, cicërojnë, publikojnë fotografi, komunikojnë mes tyre dhe bëjnë të gjitha aktivitetet e zakonshme në internet.

Megjithatë, është vështirë të kuptojmë me të vërtetë se çfarë ndodh çdo sekond në internet kështu që nuk na mbetet tjetër gjë përveç se t’ua prezantojmë infografikun, që tërë këtë gjë do t’ua sqarojë më detajisht.

Organizata Internet Service Providers ka punuar këtë infografik të mrekullueshëm, që do të na tregojë se çfarë ndodhë në internet çdo sekond, orë dhe ditë.

Infografikun mund ta shihni më poshtë. (PCWorld Albanian)

internet

Lajmet e fundit>