Blog

Shitet në ankand konsola më e shtrenjtë në histori

Nga: PCWorld Albanian
Publikuar , 09 Mars 2020
Për më tepër konsola funksionon sepse organizatorët e ankandit e kishin testuar me me një kasetë Snes Mortal Kombat. Shitet në ankand konsola më e shtrenjtë në histori

Nintendo PlayStation i vetëm i nxjerrë në ankand u shit për 300,000 dollarë. Prototipi super i rrallë ishte një bashkëpunimi i shkurtër mes Nintendo dhe Sony dhe solli mbështetje për CD-ROM në Super Nintendo.

Pas ndarjes Sony vijoi ipër të krijuar markën shumë të suksesshme PlayStation. Heritage Auctions tha se mund të jetë ndër prototipët e fundit të ngelur sepse të tjerët janë shkatërruar.

Historia misterioze e prototipit krijoi një status thuajse mitik për industrinë e lojërave. Njerëzit kishin dëgjuar për një bashkëpunim mes Sony dhe Nintendo por nuk morën kurrë një konfirmim nëse ka ekzistues prandaj mbet mit.

Ky status tregon pse është objekt loje më i shtrenjtë në histori.

Për më tepër konsola funksionon sepse organizatorët e ankandit e kishin testuar me me një kasetë Snes Mortal Kombat. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Piratonte lojërat për Nintendo Switch dhe 3DS, hakeri duhet të paguajë 10 milionë dollarë