Lajmet

Shkarkoni dhjetëra programe edukativo-arsimore pa pagesë

Publikuar , 25 Dhjetor 2011
0
Shkarkoni dhjetëra programe edukativo-arsimore pa pagesë

Për momentin Microsoft Learning Suite përfshin 30 produkte që mund të ndikojnë në fuqizimin e mësimdhënësve që me sukses ta integrojnë teknologjinë në planprogramin e tyre duke e reklamuar kreativitetin, bashkëpunimin, hulumtimin dhe studimin.

Ja edhe lista e plotë e programeve që vijnë me Microsoft Learning Suite

Kreativitet

Songsmith

Photosynth

Expression Encoder

AutoCollage

Kodu

Microsoft Producer për PowerPoint 2003

Bashkëpunim

SharedView

InkSeine

StickySorter

Outlook Connector

Hulumtim dhe Studim

Bing Maps

Microsoft Translator

WorldWide Telescope

Microsoft Reader

Digital Literacy për edukatorët

Project Tuva

Ribbon Hero

Flashcards

Shtojca për matematikë për Word 2007

Shtojca për kimi për Word

Vegla për mësim

Learning Content Development System

Shtojca Office për Moodle

Innovative Teacher Toolkit

Video për të filluar dhe “ja se si”

Digital Storytelling

Mouse Mischief

Interactive Classroom

Math Worksheet Generator

Teacher Professional Development

Ju mund ta shkarkoni këtë platformë nga kjo faqe duke u kyçur në llogarinë tuaj në “Partners In Learning Network” me ID-në tuaj në Windows Live. Nëse nuk e keni një profil në Partnerët në Rrjetin e Mësimit (PiLN), ju do të pyeteni që do ta krijoni një të tillë. Pasi që me sukses e keni krijuar dhe jeni kyçur në llogarin tuaj në PiLN, shkarkoni dhe lëshojeni instaluesin e vogël që fillon shkarkimin.

Nga aplikacioni Learning Suite ju mund të zgjidhni programet që dëshironi t’i shkarkoni. Sapo të keni vendosur se cilat aplikacionet nga Learning Suite dëshironi t’i instaloni dhe i keni përzgjedhur ato, klikoni butonin Next për të filluar shkarkimin e atyre programeve. Instaluesi pastaj automatikisht i shkarkon dhe i instalon aplikacionet e përzgjedhura./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Opera lançon një shfletues "lojërash"