Lajmet

Shkarkoni pa pagesë antivirusin F-Secure dhe Internet Security 2013

Publikuar , 18 Shtator 2012
0
Shkarkoni pa pagesë antivirusin F-Secure dhe Internet Security 2013

F-Secure ka lajmëruar që produkti i vet për vitin 2013 është gati, që përfshin Anti-Virusin F-Secure 2013 dhe F-Secure Internet Security 2013.

Sipas raportit të publikuar së fundi nga F-Secure, konsumatorët vazhdojnë të jenë caqe nga një varg i gjerë i viruseve, trojanëve bankarë dhe, “ransomware” e sulme të tjera keqdashëse, duke mos treguar ndonjë shenjë për ngadalësim.

Posedimi i një mbrojtjeje të përditësuar kundër këtyre kërcënimeve është tani gjë më e rëndësishme se më parë.

“Qëllimi ynë është të ofrojmë përvojën më të sigurt online për konsumatorët tanë dhe të vazhdojmë të marrim tituj duke konfirmuar përkushtimin tonë. Ne jemi krenarë për arritjen tonë,” tha Perttu Tynkkynen, i cili është drejtor në sektorin e Shitjeve për Konsumatorë dhe Marketingu në F-Secure.

Në mesin e përmirësimeve kyçe, F-Secure Internet Security 2013 tani mbështet të gjithë shfletuesit e popullarizuar, duke përfshirë Google Chrome. Një firewall i ridizajnuar vjen me filter shtesë dhe punë në rrjetet shtëpiake dhe publike.

Teknologjitë e përditësuara të mbrojtjes së F-Secure sigurojnë mbrojtjen më të mirë dhe reagimin më të shpejt kundër të gjitha kërcënimeve. Versioni i ri do të mbështes po ashtu sistemin operativ të ardhshëm Windows 8.

F-Secure Internet Security 2013 përdor një arsenal të plotë të teknologjive të sofistikuara për të lutuar kërcënimet e sotme të ndërlikuara, gjatë mbajtjes së ndikimit të vet në përdorimin e memories së kompjuterit dhe funksionimit në minimum.

Zgjidhja ofron mbrojtje të plotë për kompjuterin tuaj dhe identitet online, duke përfshirë:

-Mbrojtje në çast kundër të gjitha kërcënimeve

-Shfletim, tregti online dhe veprime bankare pa ndonjë brengosje

-Bllokim të e-mailave spam dhe mashtrues

-Mbrojtje për fëmijët kur ata janë online

LEXO EDHE:  Disa antivirusë kanë probleme sigurie të ngjashme

-Bisedë online ose mbështetje telefonike

-Mbështetje për Windows 8

Klikoni këtu për ta shkarkuar. (PC World Albanian)

Tags >

antivirus