Lajmet

Shkarkoni pa pagesë Avira Antivirus 2012

Publikuar , 12 Shtator 2011
0
Shkarkoni pa pagesë Avira Antivirus 2012

Avira Antivirus i pastron skedarët, kontrollon diskun për malware dhe kryen një proces në prapavijë për të kontrolluar çdo program të hapur dhe të mbyllur. Ai mund të gjejë dhe të largojë rrënjët e ndonjë infektimi të mundshëm të kompjuterit.

Ky antivirus karakterizohet edhe me skanim 20% më të shpejtë, me mbrojtje nga sulmet keqdashëse për llaptopë me një rezolucion të ulët. Ky antivirus ka edhe QuickRemoval që sapo të klikohet butoni largohen virusët.

Ky antivirus karakterizohet edhe me skanim 20% më të shpejtë, me mbrojtje nga sulmet keqdashëse për llaptopë me një rezolucion të ulët. Ky antivirus ka edhe QuickRemoval që sapo të klikohet butoni largohen virusët./pcworldalbanian

Shkarkoni Avira Avir & Internet Security 2012. Ju edhe mund ta provoni Avira Antivir Premkium (që kushton 22.03 dollarë) që mbron veprimtarinë tuaj online dhe ju ndihmon në krijimin e një CD-je shpëtimi, në rast të infektimit./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  1/3 e aplikacioneve antivirus në Android nuk ofrojnë fare mbrojtje

Tags >

antivirus
Lajmet e fundit>