Softuer

Shkarkoni të gjithë softuerët e nevojshëm me Google Pack

Jul 7 2011
0 Shpërndarje
Shkarkoni të gjithë softuerët e nevojshëm me Google Pack

Softuerët e përfshirë janë:

Prodhimet nga Google

 • Google Desktop
 • Picasa, një ndryshues dhe organizues i fotografive
 • Shiriti i Google për Internet Explorer
 • Google Photos Screensaver, që paraqet fotografitë nga kompjuteri i përdoruesit
 • Google Earth, një glob elektronik
 • Google Talk, një aplikacion për bisedim të çastit dhe për bisedime përgjatë protokollëve IP (VoIP)
 • Google Video Player, një lëshues i shumë mediave
 • Google Chrome, një ueb-shfletues i zhvilluar nga

Softuerët e tjerë

 • Mozilla Firefox me shiritin e Google
 • Spyware Doctor me Anti-Virus
 • Adobe Reader, një lexues i dokumenteve
 • RealPlayer, një lëshues i shumë mediave
 • Skype, një aplikacion për bisedim përgjatë IP adresave
 • Antivirusi Immunet Protect
 • Antivirusi pa pagesë avast!
 • WebM për IE9

Kjo pako mund të shkarkohet këtu dhe përfshin të gjithë prodhimet e sipërpërmendur. Ju mund të zgjedhni se cilët programe dëshironi t’i instaloni së pari./pcworldalbanian

 

Lajmet e fundit>