Lajmet

Shkarkoni video nga më shumë se 300 uebfaqe

Publikuar , 13 Qershor 2011
0
Shkarkoni video nga më shumë se 300 uebfaqe

Vetëm vendoseni lidhjen (ang. link) e videos në program dhe shtypni Download. Ju mund të shkarkoni deri në 20 video në të njëjtën kohë. Ky program ka një ndërfaqe mjaft të afërt për përdoruesit, kështu që është mjaft i thjeshtë për t’i shkarkuar të gjitha videot që dëshironi t’i shikoni më vonë në kompjuter.

Ky aplikacion mbështet një llojllojshmëri të formaveteve për platformat si iPad, iPhone, iPod, PSP etj, kështu që ju lehtësisht mund të shtoni lidhjet për shkarkim dhe t’i ruani në formatin që dëshironi.

Shkarkojeni këtë softuer./pcworldalbanian

 

LEXO EDHE:  Startupet Shqiptare dhe kriza e COVID-19, EU for Innovation mbështetje me trajnime dhe konsultime