Ja se si

Shkruani tekstin vetëm duke folur në Google Chrome

Publikuar , 07 Maj 2011
0
Shkruani tekstin vetëm duke folur në Google Chrome

Sapo ta keni instaluar, një mikrofon do të paraqitet në kutitë përkatëse t’i cilat shtojca duhet t’i njohë.

Sapo të paraqitet “Speak now”, thuajeni tekstin që dëshironi ta shkruani dhe do të paraqitet në kuti, duke përdorur opsionet e rregulluara të audios në Windows.

Shtojca i njeh vendet ku shkruhet pjesa për të kërkuar (në Google, Bing ose Yahoo). Ajo gjithashtu i njeh kutitë që zakonisht paraqiten për një llogari të re të adresës elektronike.

Shtojca gjithashtu i njeh kutitë përkatëse, sidoqoftë, nuk ka mbështetje për karaktere për simbole si presja (,), pika (.), (@) dhe nënvijëzimi (_). Më së miri është për të shkruar tekste në hapësirat kërkuese. Kjo shtojcë nuk i njeh kutitë në të cilat shkruhet fjalëkalimi.

Shkarkoni xSpeechKit për Google Chrome./pcwordalbanian

LEXO EDHE:  Ja sesi të hiqni ose ndërroni kartën e kreditit nga Google Play Store

Lajmet e fundit>