Vëzhgim

Shndërroni formatet e fonteve

Publikuar , 14 Prill 2011
0
Shndërroni formatet e fonteve

Në ditët e sotme është një gjë e pakëndshme kur një lloj fonti nuk bën në sistemin tuaj operativ, por tani e tutje do të jetë i përdorueshëm. Çfarë situate qofshi ju, Online Font Converter mund të jetë si vegël e dobishme për fontet tuaja dhe këto shërbime ju mund t’i kryeni pa pasur nevojë të paguani, por edhe donacionet tuaja janë të mirëseradhura për mirëmbajtësit e këtij aplikacioni.

Për ta përdorur atë, ju duhet të regjistroheni (ose jo – ju e keni mundësinë që ta kaloni këtë), përzgjedhni fontin që dëshironi ta shndërroni dhe shkruani adresën tuaj elektronike nëse dëshironi që të lajmëroheni se kur mbaron shndërrimi. Kjo është e tëra. Online Font Converter është mjaft i përdorshëm, kur ju keni nevojë për të shndërruar një font.

Online Font Converter/pcworldalbanian

 

LEXO EDHE:  iPhone SE: Çfarë mund të kërkojmë më shumë nga një iPhone low-cost