Softuer

Shpaloset video e Modern Warfare 3 Multiplayer

Publikuar , 02 Shtator 2011
0
Shpaloset video e Modern Warfare 3 Multiplayer

Infinity Ward ka folur mjaft shumë rreth CoD: Modern Warfare  dhe Spec Ops, por ende pritet që Call of Duty XP të shfaq modusin multiplayer. Videoja që po shihni mposhtë ofron pamjet e para zyrtare në lidhje me modusin multiplayer të Modern Wafare .

Nuk është ndonjë lloj video që do të tërheq persona të tillë që veçse pëlqejnë Call of Duty, por aty megjithatë ofrohen katër minuta pamje të lojës, dhe shumica ofrohet nga perspektiva “third-person”. Për ata që veçse luajnë Call of Duty në format multiplayer, për ju do të ketë shumëçka të re.

Në mesin e moduseve të listuara  janë “Kill Confrimed”, “Capture the Flag”, “Team Deathmatch” dhe “ground War”. Armët e reja janë M4, M20 GLM, FMG9, ACR 6.8, XM25, Dragunov, dhe disa shtojca tjera për këto armë. 

Me paraqitjen formale të Modern Wafare 3 që do të ndodh para Call of Duty XP, që do të duhej të jetë sot apo nesër në LA, detaje në këtë aspekt do të jenë më të mëdha. /pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Microsoft sjell një aplikacion Office për Windows 10, një hub për çdo version të suitës Office

Lajmet e fundit>