Lajmet

Shtojca Sortd shndërron ndërfaqen tuaj të Gmail-it në lista të organizuara

Oct 6 2014
0 Shpërndarje
Shtojca Sortd shndërron ndërfaqen tuaj të Gmail-it në lista të organizuara

l1ujmenkscnzwr8ltk9bChrome: E-maili mund të duket si një “bishë e egër”. Sortd është një shtojcë për Chrome që e kthen ndërfaqen tuaj të Gmail-it në një bashkësi të thjeshtë e të organizuar të listave.

Me Sortd ju mund të kategorizoni e-mailet e juaj në lista që mund të pasohen me veprime. Vetëm kapni dhe tërhiqeni një e-mail nga paneli i majtë – inbox-i juaj – në njërën nga listat që keni formuar në anën e djathtë. Ju mund të përdorni listat për ndjekje, fatura, ose çfarëdo që keni dëshirë. Kthimi në inbox-in e vjetër është i lehtë thjesht duke e tërhequr Sortd-në anash.

Për çdokënd që mendon që rrjedha e tyre e punës është duke çaluar, Sortd mund t’ia vlejë të provohet. Klikoni këtu për ta provuar. (PCWorldAlbanian)

Tags >

Gmail
Lajmet e fundit>