Softuer

Shtoni këto shkurtesa të dobishme në iPhone

Publikuar , 10 Dhjetor 2011
0
Shtoni këto shkurtesa të dobishme në iPhone

Procesi i instalimit është mjaft i thjesht:

1. Vizitioni këtë faqe në pajisjen tuaj iPhone (ose iPajisjen tjetër tuaj)

2. Prekni shkurtesën që doni ta instaloni.

3. Përzgjedhni versionin e ikonës që dëshironi ta përdorni dhe shtypni butonin për ta instaluar.

4. Kur paraqitet faqja për instalim, shtypni butonin Install në atë faqe.

5. Tani ju do të merrni një paralajmërim i cili do të ju kërkojë lejimin e realizimit të këtij veprimi (instalimi). Shtypni butonin Install Now për ta bërë pajisjen tuaj iPhone që ta instalojë atë.

6. Procesi i instalimit do të mbarojë pas pak sekondave. Kur të kryhet, vetëm shtypni butonin Done në këndin e sipërm djathtas për të kthyer në Safari.

Kjo është e tëra. Për çdo shkurtesë që doni ta merrni në pajisjen tuaj, ju duhet ta kryeni ecurinë e sipërpërmendur. Ju lehtësisht mund të qaseni në rregullimet tuaja nga ballina e telefonit tuaj pa ndonjë mundim të madh./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Franca lançon aplikacionin për gjurmimin e Covid-19 por nuk është si të tjerët