Lajmet

Shtoni video nga YouTube në PowerPoint 2013

Jun 24 2013
0 Shpërndarje
Shtoni video nga YouTube në PowerPoint 2013

OfficSa herë keni dëshiruar që të bëni një prezantim dhe së bashku me të, të lëshoni një video? Kjo gjë është e mundur duke përdorur PowerPoint dhe YouTube. Më poshtë mund të shihni mësimin se si ta realizoni këtë gjë.

Shkoni dhe shtypni tabin Insert në PowerPoint.

Offic 1

Pastaj klikoni Video

Offic 2

Nëse kjo është hera e parë që e futni një video nga YouTube, duhet që ta shtoni atë si furnizues nga ana e majtë.

Offic 3

Sapo ta shtoni, do të jeni në gjendje që të shkruani një term të kërkimit

Offic 4

Pastaj thjesht mund të zgjidhni një video dhe të shtypni butonin për insertim.

Offic5

Kjo është e tëra që duhet të bëni. Dijeni që videot vijnë me pjesë të ndryshme, kështu që sigurohuni që t’i shikoni përpara se të bëni shtimin e tyre në prezantim. (PCWorld Albanian)

Offic6

Lajmet e fundit>