Lajmet

Shuhet SOPA

Publikuar , 21 Janar 2012
0
Shuhet SOPA

“Unë kam dëgjuar nga kritikat dhe unë i marrë parasysh seriozisht shqetësimet e tyre në lidhje me legjislacionin e propozuar për të adresuar problemin e piraterisë online,” tha Smith (R-Texas).

“Është e qartë që ne kemi nevojë që të rishqyrtojmë qasjen më të mirë për të adresuar problemin e hajdutëve të huaj që vjedhin dhe shesin shpikjet dhe prodhimet amerikane.”

Smith gjatë të premtes tha gjithashtu:

“Ne kemi nevojë të rishqyrtojmë qasjen më të mirë për të adresuar problemin e hajdutëve të huaj që vjedhin dhe shesin prodhimet dhe shpiket amerikane. Problemi i piraterisë online është mjaft i madh që të injorohet.

Industria e pronës intelektuale amerikane ofron 19 milionë punë dhe llogari të paguara mirë për më shumë se 60% të eksportit të Sh.B.A.-së.

Vjedhja e pronës intelektuale amerikane i kushton ekonomisë së SH.B.A.-së çdo vit më shumë se 100 miliardë dollarë dhe rezulton në një humbje të mijëra punëve ameriakne.

Kongresi nuk mund të qëndrojë dhe të mos bëjë gjë derisa nismëtarët amerikanë dhe krijuesit e punëve janë nën sulm. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Një softuer përdor smartfonin për të kompjuter imazhin një objekti real dhe ngjitjen një skedar dixhital

Tags >

sopa