Vëzhgim

Shumë urime për ty ueb

Publikuar , 07 Gusht 2011
0
Shumë urime për ty ueb

 

Në dy dekadat e kaluara, në ueb janë bërë shumë gjëra, duke përfshirë tregti, spam, lajme, reklama etj. Janë parë shumë ndërmarrje që janë ngritur dhe rrëzuar, dallimin në mes të privatësisë dhe publicitetit dhe përpjekjet për të ndaluar plagjiauturën. 

Faqja origjinale e shkruar nga Tim Berners Lee mund të shikohet këtu. Kjo faqe paraqet pjesën fillestare të kanalit të gjatë të mbushur me plot uebfaqe. Derdhja e informacionit në internet po vazhdon dita-ditës.

Urime 20 vjetori i themelimit ueb./pcworldalbanian

 

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë