Analiza

Si do të dukej përdorimi i Bitcoin-it nëse do të ekzistonte në vitet 1990 (Video)

Mar 23 2014
0 Shpërndarje
Si do të dukej përdorimi i Bitcoin-it nëse do të ekzistonte në vitet 1990 (Video)

bt.0_standard_800.0Shtimi i fuqisë së tepërt kompjuterike dhe lidhja pothuajse e pandërprerë në internet gjatë dekadës së fundit kanë pasur një ndikim të madh në suksesin e Bitcoin-it.

Por nuk ka ndonjë arsye mjaft të qartë se pse monedhat e tanishme dixhitale nuk kanë mundur të qëndrojnë në ndonjë formë kur interneti filloi të përhapej në vitet 90-të dhe video prodhuesi Squirrel-Monkey e ka paramenduar atë, duke e shfaqur në një video në të cilën tregohet se si do të dukej përdorimi i Bitcoin-it dy dekada më parë: shfletimi i internetit përgjatë një Internet Explorer-i antik, vizitimi i uebfaqeve të zbukuruara me GIF të shkrepshëm dhe duke u marrë me disqet fllopi kur duhej të vendoseshin monedhat në disqe të ftohta.

Nëse asgjë tjetër, Bitcoin-ët e juaj mund të kenë qenë pak më të sigurt nga hakerët në atë kohë kur keni qenë duke shpenzuar më pak kohë online. (PCWorld Albanian)

Tags >

Bitcoin
Lajmet e fundit>