Vëzhgim

Si do të duket logo e re e AOL+Yahoo!

Publikuar , 10 Shtator 2011
0
Si do të duket logo e re e AOL+Yahoo!

Gizmodo dhe portale tjera në internet kanë kritikuar këto lëvizje dhe i kanë quajtur si lëvizje shkatërruese me pasoja për të dyja kompanitë, dhe se rezultati nuk do të jetë i mirë për asnjërën prej tyre. Megjithatë si për shaka Gizmodo ka postuar sot katër prezantime të mundshme të asaj sesi do të duket logo e ardhshme dhe siç duket asnjë prej tyre nuk janë të kënaqur me këtë lëvizje.

Ata madje kanë ftuar vizitorët që të postojnë idetë e tyre në komente apo në Twitter dhe secila logo e re do të shtohet në galerinë e tyre së bashku me shpjegimi. /pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Që nga 2010 tregu i kamerave ka rënë me 84%

Lajmet e fundit>