Blog

Si e përballojnë stresin liderat e njohur të biznesit? (Infografik)

Publikuar , 22 Gusht 2015
0
Si e përballojnë stresin liderat e njohur të biznesit? (Infografik)

BusinessLeadersStress-644x373Stresi është pjesë e jetës. Që nga vendime të rëndësishme gjer tek ato më të parëndësishmet, çdo ditë do të shfaqen gjëra që ju shkaktojnë sadopak stres. E rëndësishme është mënyra sesi e përballoni dhe menaxhoni këtë stres.

Liderët e njohura të biznesit ditëve të sotme përpiqen ta menaxhojnë këtë stres. Në fakt ata ballafaqohen me ankthin e stresin në punë më shumë se askush tjetër. Por nga cili mund të mësojmë më shumë? Infografiku i mëposhtëm tregon sesi këto lidera të biznesit kanë arritur të menaxhojnë stresin, një eksperiencë e cila mund të shërbejë si këshillë për jetën tuaj të përditshme. (PCWorld Albanian)

MakeItCheaper.com

how-famous-business-leaders-deal-with-stress

LEXO EDHE:  Gjermania e pavendosur për Huawein