Lajmet

Si ka ndikuar teknologjia në gjumin tonë? (Infografik)

Publikuar , 17 Maj 2015
0
Si ka ndikuar teknologjia në gjumin tonë? (Infografik)

SleepingDigital-840x420

Si ka ndikuar teknologjia dhe epoka e dixhitalizimit në gjumin tonë? A keni menduar ndonjëherë sesa negativisht mund të ndikojë disa aspekte të jetës suaj?

Infografiku i mëposhtëm ofron disa informacione të rëndësishme rreth gjumit dhe impaktit të teknologjisë. Si mendoni ju? A mendoni se smartfonët, tabletët dhe kompjuterat tanë po na pengojnë nga të bërit një gjumë të mirë? (PCWorld Albanian)

boll-and-branch-sleeping-digital-age-infographic

LEXO EDHE:  Mini kompjuteri Raspberry Pi 4 ka mbërritur dhe me surpriza të shumta