Blog

Si kanë evoluar kompjuterat që nga gjenerata e parë deri në ditët e sotme? (Infografik)

Publikuar , 30 Gusht 2015
0
Si kanë evoluar kompjuterat që nga gjenerata e parë deri në ditët e sotme? (Infografik)

a-short-history-of-computers_559bd873bf015_w15001Miliona prej nesh përdorin kompjutera çdo ditë, si në ambjentet e punës dhe në shtëpinë e tyre. Këto pajisje janë shëndrruar në një vegël të domosdoshme e cila na lehtëson jetën, punën tonë, të jemi më pranë të afërmve tanë, të marrim lajmet më të fundit nga bota etj.

Por a e keni menduar se si ka qënë kompjuteri i parë apo se si kanë evoluar këto pajisje me kalimin e viteve? Ne kemi përgatitur një infografik i cili është ndërtuar në formën e një udhëtimi në kohë i cili fillon që me ndërtimin e kompjuterit të parë ENIAC. (PC World Albanian)a-short-history-of-computers_559bd873bf015_w1500

LEXO EDHE:  Me Excel për iPhone mund të importoni databaza me kamerën e telefonit

Lajmet e fundit>