Analiza

Si krahasohet çmimi mesatar i iPhone-it me konkurrentët Android, Windows Phone dhe BlackBerry

Publikuar , 21 Nëntor 2013
0
Si krahasohet çmimi mesatar i iPhone-it me konkurrentët Android, Windows Phone dhe BlackBerry

AppleMoneyJo të gjithë smartfonët janë të ngjashëm me njëri-tjetrin dhe jo të gjithë shiten me çmime për përafërta. iPhone i zakonshëm pa kontratë shitet për 635 $ në tremujorin e tretë të këtij viti, ndërsa një Android i zakonshëm kushton 268 $ në po të njëjtën periudhë.

Grafiku i krijuar nga Statista tregon më qartë një krahasim mes çmimeve mesatare të sartfonëve të ndryshëm, bazuar në sistemin operativ, duke filluar nga iOS tek BlackBerry, Windows Phone dhe Android në tremujorët e tretë të vitit 2012 dhe vitit 2013.

Vetëm një pajisje është shtrenjtuar nga viti 2012 dhe ajo është smartfoni i BlackBerry-t, i cili shitet për 62 $ më shumë këtë vit se një vit më parë. (PCWorld Albanian)

Cmimi smartphone

LEXO EDHE:  Google dështoi të adresonte një problem sigurie që po bën kërdinë në Evropën Qendrore

Lajmet e fundit>