Ja se si

Si ndryshoi pamja e Facebook me kalimin e kohës…

Publikuar , 13 Korrik 2011
0
Si ndryshoi pamja e Facebook me kalimin e kohës…

Deri më sot janë bërë ndryshime të shumta të cilat e kanë bërë shfrytëzimin e rrjetit social më të lehtë dhe e kanë dërguar deri në atë pikë sa të ketë 750 milion përdorues. 

Në fazat e hershme (kur quhej [thefacebook] dizajni ishte shumë i thjeshtë dhe i ngarkuar me kufizime dhe informacione për profilin përkatës të vendosura në qendër të vëmendjes. Më pas fillon implementimi i reklamave dhje thjeshtëzimi i dizajnit,  pason krijimi i “Mini-Feed” dhe “Update your Status”, krijohet muri i aktiviteteve në profilin e përdoruesit dhe në fund na del në skenë dizajni të cilin e njohim të gjithë sot dhe e gjemë sërish atraktiv, pavarësisht produkteve të reja që po dalin në treg, siç është tani rasti me Google+.

Për të mos e zgjatur më shumë, shikoni fotografitë një nga një, vëreni ndryshimet e vazhdueshme në ndërfaqe të përdoruesit të rrjetit social. /pcworldalbanian

 

LEXO EDHE:  Ja sesi të hiqni ose ndërroni kartën e kreditit nga Google Play Store